F.r.o.m 1 februari 2020 går Belyso och LJ Produkter ihop i ett gemensamt bolag under namnet Belyso by LJ. Den breda kompetensen och mer kompletta produktsortimentet som vi tillsammans kan erbjuda, kommer göra oss ännu mer tillgängliga för våra kunder. Kundfokus kommer fortsatt vara uppdelat mot retail och industri, där vi precis som tidigare erbjuder smarta belysningslösningar med hög personlig service. Just nu jobbar vi för fullt med vår nya hemsida som kommer lanseras inom kort!

Läs mer

Retail

Under vårt retail-sortiment utvecklar och säljer vi funktions- och dekorationsbelysning. Vi riktar oss till butiksinredning, stora byggvaruhus och konceptdesigners. Med lång erfarenhet och kunskap inom vårt område kan vi erbjuda såväl standardprodukter som skräddarsydda unika lösningar. De flesta av våra produkter har vi på lager vilket gör det enkelt att få tillgång till produktprover. Vi kan även snabbt ta fram prototyper för att lättare kunna testa sig fram i ett projekt.

Industry

Många företag har en föråldrad belysning vilket dagligen kostar pengar helt i onödan. Framförallt när det gäller större industrianläggningar och offentliga miljöer. Det går att spara upp till 85 % av elkostnaderna bara genom att se över sin befintliga belysning. Vårt industri-sortiment är specialiserat på energisnål och effektiv LED-belysning som håller längre. Med både standardlösningar och specialanpassade anläggningar kan vi erbjuda ett totalansvar vid varje leverans.

Projekt | Belyso
Västergatan 16, SE-335 30, Gnosjö
+46 (0)370 30 26 50

Projekt